Konstutställning i coronatider fortsätter och nu har vi nya konstnärer i våra skyltfönster! Under v.20-21 ställer följande konstnärer ut:

Stugun

Alida Johansson, Bomsund

visar sina collage i fönstren på biblioteket i Stugun.

Hammarstrand

I skyltfönstret bredvid Café Kaksmulan presenterar vi:

Susanne Lindström, Krokvåg 

Infödd Krokvågsbo, mångsysslare som gillar handens arbete i många olika former. I perioder blir det akvarellmålning eller blyertsteckning. I andra perioder blir det husrenovering och trädgårdsarbete. Skriver en del. Utbildad sömmerska, undersköterska, lärare och byggingenjör. Autodidakt på akvarellmålning och teckning. Det praktiska arbetet med händerna är en bra avkoppling till det mera teoretiska lönearbetet. 

Bispgården 

I KA Drifttekniks skyltfönster i Bispgården har vi denna gång två konstnärer!

Susan Westlund Reistad

Målade en del under barndomen och mycket fågelmotiv i ungdomen.  Efter avslutad musiklärarkarriär 2005 började jag måla igen som avkoppling och nöje. Gick ett par kurser i EQ painting där man skall måla och se vad det blir. Kom in på Bollnäs folkhögskolas konstkurs, men kunde inte hoppa på den pga erbjudet arbete inom musik på Bilda studieförbund. Målar både föreställande och abstrakta motiv. 

Ulrika Gulliksson, Ragunda

Hobbykonstnär bosatt i Ragunda, målar allt möjligt och tar även beställningar, många av mina tavlor finns att se både på Facebook och Instagram, Ulrikas konst.

dav