Det är några få dagar kvar av 2019 och det är inte försent att bli medlem i vår konstförening och då få chansen att vinna fina tavlor i vårt konstlotteri!  Vill du ge någon ett medlemskap i julklapp? Kontakta oss på info@ragundakonst så ordnar vi ett fint medlemskort som du kan ge bort!

175 kr/person = en vinstchans i det årliga medlemslotteriet.

300 kr/familj = två vinstchanser i det årliga medlemslotteriet.

Beloppet inbetalas på föreningens bankgiro 271-6314 senast den 31/12 2019. Lottnumret är detsamma som ditt medlemsnummer. Det tilldelas i tur och ordning allt eftersom medlemsavgiften inkommer till föreningens kassör. Glöm ej att ange namn, adress och e-postadress. 

I år har vi köpt in tavlor av bla. Agnes Horneij som bor i Pålgård och skapar sin alldeles egna bildvärld. Hennes hemsida hittar du här: https://agneshorneij.wixsite.com/minsida. Vi kommer att lotta ut tavlan “Den trånga tryggheten” (52 cm X 73 cm).

Den trånga tryggheten av Agnes Horneij

Vi kommer också lotta ut en akvarell av Göran Boström från Offerdal. Han är en välbekant konstnär som vi köpt tavlan “Blåmes” (32 cm X 31 cm) av. Du kan läsa mer om honom på hans hemsida: http://naturgalleriet.com/index.html 

Ytterligare ett inköp i år är en tavla (41,5 cm X 41,5 cm) i blandteknik,  collage med gouache av Ingrid Wångdahl, Frösön.

Vi kommer att köpa in fler tavlor eftersom och ju fler medlemmar vi blir desto fler tavlor lottar vi ut!